Pysäköinninvalvonta

Yleistä

Yksityinen pysäköinninvalvontayritys Pysäköintiturva tuottaa valvontapalvelua ja/tai siihen liittyviä lisäpalveluita mm. seuraavilla alueilla:

Hamina, Helsinki, Hämeenlinna, Iisalmi, Joensuu, Jyväskylä, Kaarina, Kajaani, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Naantali, Pieksämäki, Pori, Raisio, Riihimäki, Rovaniemi, Salo, Savonlinna, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa

Valvontapalvelu on aloitettu vuonna 2010 ja yrityksemme kotipaikka on Turku.

Valvontatyötä harjoittavat eri työvuoroissa olevat koulutetut työntekijät. Halutessaan asiakas voi kutsua päivystävän pysäköinninvalvojan paikalle soittamalla päivystysnumeroon.

Reklamaatiokäsittelyssä Turussa hoidetaan keskitetysti kaikki valvontamaksua vastaan kohdistetut reklamaatiot. Keskimääräinen reklamaation käsittelyaika on kuusi päivää. Reklamaatio tulee jättää aina kirjallisesti, mm. kotisivuiltamme löytyvällä reklamaatiolomakkeella.

Valvontasopimus ja valvonnan aloittaminen

Asiakkaan edustaja tai esim. isännöitsijä voi olla yhteydessä Pysäköintiturvaan ja ilmoittaa kiinnostuksesta pysäköinninvalvonnan aloittamiseen jossakin tietyssä kohteessa.

Tämän jälkeen Pysäköintiturvan edustaja käy tutustumassa kiinteistöön, tekee mahdolliset huomiot paikan päällä, selvittää kiinteistön muut halukkuudet ja tarpeet esim. kyltityksen suhteen ja valmistelee luonnoksen valvontasopimuksesta.

Valvontasopimus voidaan allekirjoittaa asiakkaan ja Pysäköintiturvan osalta kun se sisällöltään on osapuolia tyydyttävä. Sopimuksen sisältö käydään läpi Pysäköintiturvan paikallisen edustajan kanssa.

Valvontasopimuksessa on määritelty se päivämäärä jolloin valvontatyö aloitetaan. Yleisesti sopimuksen allekirjoituksen ja valvonnan aloittamisen välillä on riittävä aika jotta kiinteistölle ehditään asentamaan tarvittavat liikennemerkit sekä tiedottamaan asukkaita.

Kun valvonta on aloitettu, kohteessa valvotaan pysäköintiä oma-aloitteisilla satunnaisilla kierroksilla. Käynti voi myös tapahtua yöllä, viikonloppuna, pyhäpäivisin yms. Lisäksi väärinpysäköinnin havainnut henkilö voi pyytää valvojaa saapumaan paikalle.